Adresa dhe Mënyrat e Kontaktimit

PDFPrintE-mail

Adresa:     Portel, 

Rr. Muhamet Gjollesha

Nd. 9, H. 1

1023, Tirane, Albania

 

Tel/Fax:    +355 4 4529579

Mob:        +355 682033664

 

E-Mail:       This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Jemi në dispozicionin tuaj për tu takuar dhe për të eksploruar së bashku mundësinë e një bashkëpunimi të mundëshëm.

 

 

 

 

Kush është online?

Kemi 41 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.