Rreth Portel


PORTEL, ka filluar aktivitetin e saj, në vitin 1998, duke qenë ndër bizneset e para që solli përvojën italiane për automatizimin e portave.

Cilësia e punimeve dhe përkushtimi i stafit ka ndikuar në rritjen dhe zgjerimin e aktivitetit, i cili tashmë është shtrirë edhe në qytetet më të largëta të Shqipërisë, që nga Shkodra deri në Sarandë.

 

Krahas automatizimit të portave ekzistuese, PORTEL realizon:

♦ prodhimin e portave të garazhit dhe kapanoneve me  panele cilësore italiane me ngjyra dhe dizajno të ndryshme;

♦ prodhimin e portave me krahë dhe portave me rrëshqitje

♦ furnizim dhe instalim të barriera dhe sisteme parkimi 

♦ furnizim dhe instalim të dyerverve me rrëshqitje

 

 

Kush është online?

Kemi 48 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.