Automatizim i Portave Ekzistuese

 

Sa herë është dashur që të zbrisni nga makina për të hapur portën e oborit apo garazhdit tuaj?
Sa herë jeni mërzitur që këtë gjë duhet ta bëni edhe nën shiun e dendur.

Jepini jetës suaj komoditetin e merituar.

Automatizoni porten tuaj ekzistuese me sherbimin dhe produktet cilësore të ofruara nga Portel.

Mbi 14 vjet eksperience e dedikuar automatizimit të portave, përkushtimi i stafit te kualifikuar janë garancia jonë për realizimin e projektin tuaj në një kohë të shkutër dhe me cilësi të lartë.

Shërbimi i Automatizimit të portave  realizohet për:

- Porta rezidenciale me rrëshqitje.

Porta industriale me rrëshqitje.

- Porta rezidenciale me kanatame.


Gjëja më e rëndësishme për të cilën duhet të mendoheni kur beni automatizimin e një dere apo porte  është "motori".

Portel tregëton modele motorësh të ndryshëm dhe kit-e të plota për automatizimin e dyerëve.

Lexo më tepër...

 

Kush është online?

Kemi 47 guest ne linje

Kërkoni Preventiv

Nëse jeni të interesuar për produktet the shërbimet tona jeni të mirëpritur të kërkoni preventiv duke përdorur formën e kontatktit.